Kirjautuminen jäsensivuille

 

Suomen Hirsitaito -yhdistyksen jäsen, kirjautumalla sivustoon pääset päivittämään omia tietojasi ja näet vain jäsenille tarkoitettuja sivuja.

Huom! Liittyminen yhdistyksen jäseneksi tarkoittaa jäsenhakemuksen jättämistä Suomen Hirsitaito ry:n jäseneksi.

Kirjautumisohje

HUOM! VANHA SALASANA EI OLE ENÄÄ KÄYTÖSSÄ 17.4.2017 JÄLKEEN. ASETA UUSI SALSANA KIRJAUTUMISRUUDUN ALAPUOLELLA OLEVAN OHJEEN MUKAAN. 

Kirjautumisohje kun tiedät salasanan
1. Kirjoita käyttäjänimi (username) tai sähköpostiosoite (e-mail) ja salasana (passsword)
2. Klikkaa valkoista ruutua tekstin ‘En ole robotti’ vieressä. Jos aukeaa ponnahdusikkuna, toimi kysymyksen mukaan klikkaamalla kuvia ja seuraava/vahvista-painiketta. Onnistunut tunnistautuminen näkyy vihreänä väkäsenä.
3. Paina Kirjaudu sisään
4. Huom! Jos yrität kirjautua kolme kertaa peräkkäin virheellisesti, voit yrittää seuraavat kolme kertaa 60 minuutin tauon jälkeen.

Unohtunut salasana tai käyttäjätunnus
Jos olet unohtanut salasanan, yritä selvittää se kirjautumiskentän alapuolella olevasta ‘Salasana unohtunut?’ (Forgot your password?) -linkistä. Käyttäjätunnus ja sähköposti näkyvät esimerkiksi jäsenille postitetussa jäsenmaksulaskussa.
Saat sähköpostin, jossa on linkki uuden salasanan asettamiseen. Sähköposti lähetetään siihen sähköpostiosoitteeseen, joka on  yhdistyksen jäsenrekisterissä. Jos kyseinen sähköpostiosoite ei ole enää käytössä, olet unohtanut käyttäjätunnuksen tai kirjautuminen ei muutoin onnistu, ota yhteyttä jäsenrekisterivastaavaan. Muissa teknisissä ongelmissa ota yhteyttä kotisivuvastaavaan. Yhteystiedot löydät valikon kohdasta ‘Yhteystiedot’.

Äskettäin jäsenhakemuksen jättäneet
Jos olet äskettäin lähettänyt jäsenhakemuksen, et pääse kirjautumaan kotisivuille ennen kuin sinut on hyväksytty yhdistyksen jäseneksi. Yhdistyksen hallitus käsittelee kokouksissaan, yleensä kuukausittain, jäsenhakemukset ja vasta tämän jälkeen kirjautuminen on mahdollista jäsensivuille.