Jäseneksi liittyminen

HUOM! Sivustoon rekisteröitymällä haet Suomen Hirsitaito ry:n jäsenyyttä.

Yhdistyksen jäseneksi haetaan tämän sivun liittymislomakkeella tai  paperisella liittymislomakkeella. Hakemuksen käsittelee yhdistyksen hallitus. Kirjautuminen kotisivuille on mahdollista vasta kun hallitus on hyväksynyt hakemuksen.

Jäseneksi voi liittyä myös tulostamalla liittymishakemuksen ja postittamalla sen yhteystiedot-sivulla näkyvään osoitteeseen. Lomakkeen voit ladata ja tulostaa tästä: paperinen liittymislomake

Täyttäessäsi jäsenhakemusta huomioi seuraavat asiat:

  • Täytä vähintään pakolliset tähdellä (*) merkityt kohdat.
  • Ota ylös sekä käyttäjätunnus että salasana myöhempää kirjautumista varten.
  • “Varsinainen jäsen” voi olla luonnollinen henkilö tai yritys. “Yritysjäsen” on tarkoitettu laajempaa näkyvyyttä hakeville yrityksille ja yhteisöille. Yritysjäseneksi hakevan täytyy täyttää hallituksen asettamat kriteerit, saat lisätietoa yhdistyksen sihteeriltä. Jäsenmaksujen suuruudet näet sivulta ‘Jäsenasiat’.
  • Yhdistys pidättää oikeuden tehdä pieniä muutoksia profiilissa julkaisemaasi esittelyyn ja muuhun aineistoon. Merkittävissä sisältömuutoksissa sinuun ollaan etukäteen yhteydessä.
  • reCAPTCHA-varmistus: Klikkaa raksi valkoiseen ruutuun ‘En ole robotti’ kohdan vieressä. Jos  ponnahdusikkuna aukeaa, toimi kysymyksen mukaan klikkaamalla kuvia ja paina seuraava/vahvista-painiketta. Kuvia on yleensä klikkailtava niin kauan, että yksikään kuva ei täytä enää kysymyksen ehtoa. Onnistuneesta tunnistautumisesta ‘En ole robotti’ kohdan viereen ilmestyy vihreä nuoli.
  • Kun kaikki pakolliset kohdat (*) ja reCAPTCHA on ratkaistu, paina ‘Liity yhdistyksen jäseneksi’. Lomake ilmoittaa unohtuneista tai virheellisistä tiedoista, jonka lisäyksen jälkeen salasana ja reCAPTCHA on syötettävä uudestaan ja painettava ‘Liity yhdistyksen jäseneksi’.
Kuva