Kirjautuminen jäsensivuille

 

Suomen Hirsitaito -yhdistyksen jäsen, kirjautumalla sivustoon pääset päivittämään omia tietojasi ja näet vain jäsenille tarkoitettuja sivuja.

Huom! Liittyminen yhdistyksen jäseneksi tarkoittaa jäsenhakemuksen jättämistä Suomen Hirsitaito ry:n jäseneksi.

Kirjautumisohje kun tiedät salasanan
1. Kirjoita käyttäjänimi tai sähköpostiosoite ja salasana. Käyttäjätunnus ja sähköpostiosoite näkyvät esimerkiksi jäsenille postitetussa jäsenmaksulaskussa.
2. Paina Kirjaudu sisään
3. Huom! Jos yrität kirjautua kolme kertaa peräkkäin virheellisesti, voit yrittää uudestaan kolme kertaa 60 minuutin kuluttua.

Unohtunut salasana tai käyttäjätunnus
Jos olet unohtanut salasanan, yritä selvittää se kirjautumiskentän alapuolella olevasta ‘Salasana unohtunut?’-linkistä.
Saat sähköpostin, jossa on linkki uuden salasanan asettamiseen. Sähköposti lähetetään siihen sähköpostiosoitteeseen, joka on  yhdistyksen jäsenrekisterissä. Jos kyseinen sähköpostiosoite ei ole enää käytössä, olet unohtanut käyttäjätunnuksen tai kirjautuminen ei muutoin onnistu, ota yhteyttä sihteeriin. Yhteystiedot löydät valikon kohdasta ‘Yhteystiedot’.

Äskettäin jäsenhakemuksen jättäneet
Jos olet äskettäin lähettänyt jäsenhakemuksen, et pääse kirjautumaan kotisivuille ennen kuin sinut on hyväksytty yhdistyksen jäseneksi. Yhdistyksen hallitus käsittelee kokouksissaan, yleensä kuukausittain, jäsenhakemukset ja vasta tämän jälkeen kirjautuminen on mahdollista jäsensivuille.