Jäseneksi liittyminen

HUOM! Sivustoon rekisteröitymällä haet Suomen Hirsitaito ry:n jäsenyyttä.

Yhdistyksen jäseneksi haetaan tämän sivun lomakkeella tai  paperisella liittymislomakkeella. Hakemuksen käsittelee yhdistyksen hallitus. Kirjautuminen kotisivuille on mahdollista vasta kun hallitus on hyväksynyt hakemuksen.

Jäseneksi voi liittyä myös tulostamalla liittymishakemuksen ja postittamalla sen yhteystiedot-sivulla näkyvään osoitteeseen. Lomakkeen voit ladata ja tulostaa tästä: paperinen liittymislomake

Täyttäessäsi jäsenhakemusta huomioi seuraavat asiat:

  • Täytä vähintään pakolliset tähdellä (*) merkityt kohdat.
  • Ota ylös sekä käyttäjätunnus että salasana myöhempää kirjautumista varten.
  • “Varsinainen jäsen” voi olla luonnollinen henkilö tai yritys. “Yritysjäsen” on tarkoitettu laajempaa näkyvyyttä hakeville yrityksille ja yhteisöille. Yritysjäseneksi hakevan täytyy täyttää hallituksen asettamat kriteerit, joista saat lisätietoa yhdistyksen sihteeriltä. Jäsenmaksujen suuruudet näet sivulta ‘Jäsenasiat’.
  • Yhdistys pidättää oikeuden tehdä pieniä muutoksia profiilissa julkaisemaasi esittelyyn ja muuhun aineistoon. Merkittävissä sisältömuutoksissa sinuun ollaan etukäteen yhteydessä.
  • Kun kaikki pakolliset kohdat (*) on täytetty, paina ‘Lähetä jäsenhakemus’. Lomake ilmoittaa mahdollisista unohtuneista tai virheellisesti annetuista tiedoista, joiden korjaamisen jälkeen on painettava uudestaan ‘Lähetä jäsenhakemus’.